04 syyskuuta 2015

PARHAIMMAT PUHELIMESTA 3

Moi ♥ Puhelimeen on taas ehtiny kertyä aika runsaasti kuvia, joista osan julkasen nyt täällä taas. Viime parhaimmat puhelimesta -postauksen oon tehny 11.7 eli aika kauan sitte. Kuvia on siis tuolta heinäkuulta saakka.


Kävin kesällä yks päivä pyöräilemässä ihan muuten vaan monessa paikassa. Katoin vähä ravaavia hevosia ja yhen tallin hevosia ja mietin kaikkee. Tuli pyöräiltyä varmaan kymmenisen kilsaa. // Yllätyin ku jumppu toi mulle pätkistä piristämään pitkää työpäivää! // Niin perus lookki. // Ostan irtokarkkeja _vaan_ sillon ku ne on tarjouksessa. Ja yleensä vielä nimenomaan Minimanista.


Pikkuveli ja Nuppulainen ♥ // Oli pakko kesällä ostaa SpiceIcestä dippisoftis, koska halusin maistaa oliko edelleen hyvää. Pienempänä noi nimittäin oli niin viimestä huutoa. // Nämä housut on varsinki kesällä rennot, mutta tyylikkäät. // Mulla teki yhessä vaiheessa vaikka kuin usein nakkia ja uusia perunoita voikastikkeen kanssa. Heh, onneks ainaki kerran sain.


Vähä mansikan perkausta. Eksy muutama suoraa suuhunki. // Oli tosi "kiva" istuu pehmiskopissa yksin kaatosateella... // Tehtiin joskus ite jätskiä ja tuli muuten hyvää. Koostumuski oli lähes samanlainen kun kaupan jäätelössä. // Donitsinutturoista tahtoo tulla vähän isonpuoleisia.


#ootd ja varpaat. // Pitsalla joskus Essin töitten loppumisen kunniaks. // Marskia moikkaamassa toisella paikkakunnalla, jossa tuo tytsy asu kesän. // Viimesen työpäivän fiilikset, wihii.


Oli ukkonen ja haluttiin nähä salamat paremmin, joten sammutettiin valot. // Mä tykkään sikana tästä mun koulurepusta! // Pari simppeliä asua.


Tehtiin päiväseltään reissu jumpun, Julian ja Saaran kans muutama viikkoa sitten viereiseen kaupunkiin shoppailemaan. Vessassa ollaan käymäs täs kuvas. // ♥ // Nämä maisemat löytyy meiltä kotoa noin kaheksan kilsan päästä. // Ja sielä ollaan porukalla myös hengattu.


Kirpparilta hetki sitte löydetyt yhet lempparifarkuista kera normaalin t-paidan. Tykkään. // Pitsassa niin parasta pohja joka sisältää myös kaurahiutaleita ja ruisjauhoja sekä täytteenä jauhelihaa ja tomaattia. // Koulussa kädentaitoja ja tehtiin kuuden hengen porukalla aurinkovärjäystyötä. // Viime viikonlopun Kokkolan reissulta ilotulitusta.


Pakko laittaa tähän loppuun vielä kuva valmiista aurinkovärjäystyöstä, koska tästä tuli niin hieno!

Hyvää viikonloppua kaikille! Mulla on tulos kiva viikonloppu vähä erilaisissa merkeissä, mutta siitä lisää sitte ens viikolla ;)

2 kommenttia:

  1. Oi olipa kivoja kuvia! :)
    Tota jätskiä pitää kyllä testaa, kun sä ja lur ootte kumpiki sitä kehunu xd vai oliks toi samalla ohjeella tehty? Enivei, kumpiki varmasti hyviä. xd

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥