31 elokuuta 2015

VOI EI TÄÄKÄÄ OO AUKI







Heippa ♥ Päätettiin tossa perjantai-iltana, että vois lähtee lauantaina käymään Kokkolassa yhessä venetsialaistapahtumassa. Oltais haluttu lähtee isolla porukalla, mutta valitettavasti suurin osa oli ehtiny luvata mennä töihin. Harmitti kyllä siinä vaihees tosi paljo. Onneks sitte kuitenki Laura ja Linkki lupautu lähtemään mukaan. Otettiin lauantaina viiden maissa iskän hieno Volvo alle ja lähettiin huristelemaan Kokkolaa kohti. Matkan eteni tosi mukavasti ja autossa oli tosi rento tunnelma. Välillä laulettiin ja suurimmaks osaks juteltiin kaikenlaisista jutuista. Piti meijän pari kertaa pysähtyäkin, eka pehmikselle ja toiseks vielä ostamaan evästä ja käymään vessassa. Ennen seittemää oltiin perillä ja ihmetykseksi huomattiin että porukkaa oli todella paljon. 1500. Ilta oli ihana ja sielä ollessa oli niin turvallinen olo ja tuntu kuuluvansa joukkoon.
Tapahtuman päättyessä mentiin Kokkolan keskustaan kattomaan kaupungin ilotulitus. Kaupungilla meininki oli täysin päinvastanen humalaisten ihmisten seassa ja rakettien paukkuessa missä sattuun. Kyllä oli helpottavaa päästä takas auton lämpöön ja turvaan. Matkaa jatkettiin seuraavaks kattomaan lyhtyjä, jotka ihanasti heijasti veden pintaan. Ette uskokaan miten siistin näkösiä!
Kotimatkalla tunnelma oli taas niin hauska ja sitten päästiinki jo paasauksen makuun. Pysähyttiin varmaan kaks tai kolme kertaa kattomaan oisko joku kauppa auki, mutta heti ei tärpänny. Vasta ku kotiin oli matkaa enää parikymmentä kilometriä tuli vastaan huoltsikka, josta ostettiin vähä yöpalaa nälkään. Heitettiin Linkki ja Lur kotiin ja ite oltiin kotona vasta puoli neljän aikaa.

Oli kokonaisuudessaan tosi onnistunu lauantai. Kiitos kaikille ja oli muuten kiva nähä Linkkiä pitkästä aikaa ♥ Seuraava reissuki on jo mielessä, joten sitä ootellessa...

Kaikki kuvat c) Laura 

6 kommenttia:

  1. Oli niin ihana reissu, en yhtään ees osannu oottaa et näkisin niin paljon tuttuja ja et tulis nii kivaa sielä! Ihan parasta ja automatkojen paasaukset varsinki xd Onneks tuutte pian tänne jo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin siistiä kyllä ja olipa aika paljon kyllä tuttuja! haha automatkojen paasaukset xdddd niinpä ♥

      Poista
  2. Mulle tulee niin hyvä mieli aina kun kuulen jostain että joillakin on ollut huippu viikonloppu tai muuten vaan kiva fiilis, ja niin tuli nytkin. Mä ite olin viime vuonna kans kokkolassa ja se oli kyllä hämmästyttävää, miten erilaista elämää siellä kaupungilla on. Vaikka tiesinkin, ettei se todellakaan tulis olemaan samanlaista, mut et näkee livenä sen ni huhhelihei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva ku tää postaus tuotti sulle hyvän mielen! ♥ Jep, se oli kyllä niin erilaista ja eipä sellanen elämä paljoo houkuttele.

      Poista
  3. oon nii ilone teiän puolesta ku kuuntelee miten kiva vklp teillä on ollu :) ihana postaus *_*

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥