14 maaliskuuta 2016

TAMPEREEN KEISSI

Moikka ♥ Näin yli viikon päästä tapahtuneista aattelin tulla niistä teillekin. Kuten täälä kerroin, lähettiin siis viikko ja kolme päivää sitte Tampereelle. Meillä oli suunnitelmat mennä pieleen muutamaan otteeseen, mutta saatiin reissu sitte onneks kuitenkin pienten sumplimisten jälkeen onnistumaan. Otettiin siis perjantaina mun pikku pösö alle ja lähettiin ajamaan kohti Tamperetta. Tehtiin suklaahimosina eka pysähys jo aika lyhyen matkanteon jälkeen, mutta loppumatka paineltiin suoraan päätepisteeseen. Yövyttiin siis mun tädin ja sen kolmen kaverin kämpällä, joka on lähes tyhjänä. Vietiin kamat kämpälle ja pienten kiusallisten sananvaihdosten jälkeen selvittiin kauppaan ostamaan iltapalaa. Ei sillon illalla tehty mitää sen kummenpaa ja painuttiinki iltapalan jälkeen siskonpetiin nukkumaan.

Aamulla laitettiin oikeen kello herättämään ja lähettiin hyvissä ajoin shoppailemaan Ideaparkiin ja sielä saatiin kulutettua tunti jos toinenkin. Nähtiin myös meiän yhtä tätiä, syötiin jätskiä, herkuteltiin hesessä ja tehtiin löytöjä vaihtelemalla menestyksellä. Voin kertoo, että mulla oli isoin saalis. Maraki siinä jossai vaiheessa eksy meiän matkaan ja mentiinki sitte kämpälle jo takas.


Illalla käytiin vähä tsiikailemassa millasta sakkia Tampereella asustelee ja iltaa mentiin istumaan Maran kotiin. Oli kyllä kiva ilta, kiitos Mara ku saatiin tulla ♥ Sattumuksiltakaan ei voitu tietenkää tän päivän aikana välttyä. Navigaattorista huolimatta (tai just sen takia) ajettiin luvattoman monta kertaa erkanemiskaistoilta ohi motarilla ja jouduttiin niitten takia ajamaan monia ylimääräsiä kilsoja. No unohtipa yks sitte lompakkonsakki Maralle ja tehtiin siinäki sellanen viidenkymmenen kilsan ylimääränen lenkki ja kuinka ollakkaan siinäki onnistuttiin missaamaan erkanemiskaistoja... Päästiin me kuitenki lopulta sinne kämpällekki takas kellon ollessa jo vaikka mitä. Mut täytyy sanoo, että oli ne matkat silti aivan sairaan hauskoja.

Sunnuntaina laitettiin heti aamusta kamat kasaan (okei, myönnetään, ei me ihan aikataulussa pysytty) ja suunnattiin Ikealle. Kierrettiin paikat suht rivakkaa tahtia, matkassa kun oli kaks innokasta ja kaks ei-niin-innostunutta. Päätettiin syödä vielä sielä, koska ei tiedetty millon ois ollu seuraava mahis. Vielä ennen edessä häämöttävää kotiinlähtöä mentiin käymään J&L:n tädin perheellä kylässä. Täytyy sanoo, että oli kyllä mukavaa ja rentoo seuraa sielä ja meitä varten oli laitettu tosi hyvät tarjoilutki! Sen jälkeen vähän väsyny, mutta onnellinen sakki suuntas kotiin.


Kiitos vielä frendit seurasta ♥ Eiköhän me keksitä vastaavia tulevaisuudes lisää ;D

4 kommenttia:

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥