06 maaliskuuta 2016

TALLINNA OSA KOLME

Heissan ♥ Siis joo, mua hävettää ihan sikana, koska tää tulee todella myöhässä. Mä olin aivan unohtanu tehä tän, mutta ajatellaan että "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Mutta siis, mennään asiaan.

Keskiviikkona 9.12, eli Tallinnan reissun viimesenä päivänä herättiin yhden meijän luokkalaisen kanssa vähä aikasemmin, koska haluttiin ehtiä käydä yhdessä kenkäkaupassa. Käytiin syömässä aamupala rauhassa ja lähettiin käppäilemään Norde Centrumille päin, jossa kenkäkauppa sijaitsi. Näpsin siinä samalla kuvia, koska kerranki oli valoa ja oltiin paikoissa jossa ei oltu aikasemmin käyty. Oli kyllä hyvä päätös mennä poikkeemaan sielä kaupassa, koska tein sieltä hyvän kenkälöydön. Tsekattiin pari muutaki putiikkia siinä samalla sitten.










Kun ostokset oli saatu tehtyä palattiin hotellille, jossa vaan laitettiin kamppeet kasaan ja bussille. Bussilla mentiin pyörähtämään Sadamarketissa, jossa myytiin merkkituotteiden feikkiversioita, sielä oli ihan jäätävät määrät laukkuja, lompakkoja, vaatteita, hajuvesiä yms. Myyjät oli mun makuun aika tyrkkyjä, koska ne koko ajan yritti kaupata kaikkee. Ostin kuitenki mustan Korsin tyylisen laukun ja hajuveden. Sen jälkeen mentiinki jo satamaan, jossa jouduttiin jonku verran odottelemaan ennen laivan lähtöä.




Laivaan päästyä mentiin ensin istumaan yhteen isoon pöytään isolla porukalla. Porukkaa vähä tuli ja meni siitä. Käytiin hankkimassa vähä viimesiä tuliaisia ja nälkäki vähä iski, joten haettiin jotain pientä. Loppumatkasta mentiin kannellekin vähän hengailemaan, koska tunkkasessa laivassa alko tuntumaan, että raitis ilma vois tehdä ihan hyvää. Lopulta päästiin suomeen ja sen kyllä huomas, koska vettä sato... Sitten vaan bussin nokka kohti pohjosempaa. Helsingissä oli jäätävä ruuhka menossa ja siinä vierähtiki varmaan tunti. Pysähdyttiin matkan aikana vielä syömään ennen ku oltiin päämäärässä eli koulun pihassa. Väsyneenä, mutta onnellisena mä ainaki matkalta palasin.





Sellanen oli kokonaisuudessaan meiän Tallinnan reissu. ♥ Musta tuntuu, etten välttämättä muistanu tähän postaukseen enää niin hyvin, mutta eiköhän tärkeimmät tullu kuitenkin. Oli kyllä antoisa reissu.

2 kommenttia:

  1. hei koskas tehtäis reisu Tallinnaan tai Tukholmaan?/ ois varmaan astetta karmaisempi Hassi xddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vois täs joskus tehä xd kannattaa ehkä mielummin mennä tallinnaan koska sielä on pienemmät mahollisuufet tehä karmaisevia hasseja xdd

      Poista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥