08 marraskuuta 2015

ISÄINPÄIVÄNÄ

Moi!  Tähän alkuun haluan kertoa, että mulla on maailman parhain iskä, vaikka välillä niin ärsyttävä onkin ♥ Iskän on loppujen lopuksi opettanu mulle monta asiaa noin niinku henkisellä puolella ja antanut sopivasti vapautta. Iskään voi luottaa ja se osaa auttaa kaikissa "miesten töissä" onneks. Välillä niin menee hermo, mutta sitten tajuaa miten tärkee iskä oikeesti on.

Meillä isäinpäivä alko perinteisesti aamulla, kun mentiin antamaan iskälle lahjat, kortit ja halit. Siinä vaiheessa kun me yheksän jälkeen mentiin iskää herättämään, oli se jo ekoilla päiväunilla sohvalla eikä sängyssä yöunilla, mutta hyvin se siinäki meni. Sen jälkeen syötiin aamupalaa ja äiti teki meille jätskiannokset. Meillä on tapana, ettei tehdä kakkua vaan syödään jätskiä ja se sopii kaikille oikeen hyvin. Tähän mennessä olin ehtiny räpsästä muutaman kuvan, mutta loppuajalta ei oo kuvia, koska unohin kameran kotiin. Mutta siis tämän jälkeen ajeltiin puolen tunnin matka mummulaan. Mummulassa oliki sitten iskän pari siskoa ja veli myös. Mummu oli tehny hyvää lihakeittoa ja vaikka mitä muutaki oli ruokapöydässä. Ja kahvipöytä sitte vasta notkuki kaikenlaista hyvää ja saatiin tottakai kakkuaki. Oli kyllä kiva pitkästä aikaa olla mummulassa ja jutella kaikkien kans ja katella pikkusten menoa. Varsinki vuoden ikänen pikkumies oli niin söppänä. Nyt tämä loppuilta vaan varmaan menee kotona ollessa. Oli taas aika samanlainen isäinpäivä kun aina ennenkin.




4 kommenttia:

  1. Ihanan kuulonen päivä!:')
    Meillä on aina perinteenä käyä mummilassa isäinpäivänä(ja äitienpäivänä) ku sinne tulee myös äitin sisarukset perheineen ni oltii eilenkin siellä! Nii ihana nähä aina kaikkia niitäki joita ei nii useesti nää. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä oliki :)
      Oi miten kiva perinne teillä! Jep sellasia ketä harvoin näkee on aina niin ihana nähdä ♥

      Poista
  2. mamba ei ois saanu laittaa tota jäätelö kuvaa koska. mulla. tuli kauhee. himo. siihen. byääh xd

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥