26 lokakuuta 2015

PARHAIMMAT PUHELIMESTA 4

Moikka ♥ Siitä on näköjään jo kymmenen päivää, kun oon viimeks istunut kirjottamassa postausta. Kylläpä aika lentää. Mutta nyt saatte taas kurkata monen viikon ajalta vähä arkisempaan touhuun puhelinkuvien merkeissä.


Lenkkivaatteissa eli lenkille menossa. // Tyttöjen kans tehtiin kerran pitsaa, johon käytiin ostamassa kävellen tarvikkeet. Tosta on muuten jo melkeen pari kuukautta :o // Lettiä taas kerran, mutta tällä kertaa kaksin kappalein. // Sillon ku laivalla oltiin...


Helsingissä pitsalla, oli muuten hyvää ja makso vaan 5 euroa! // Tukholmassa keskittyneenä kuvaamiseen. // Jalat. // Muruset meillä yötä muutama viikko sitten.


Teinipeili ja sotkunen huone takana. // Ah nam, mikä iltapala. // Pienenpienen serkun pienenpienet kädet. // Kynttilöitäki ollaan jo poltettu jonku verran kavereitten kans.


Näitä kuvia hienosta taivaasta on mulla puhelimes jo liikaa. // Yhen rennon perjantain outfittia. // Ihanat lahjat sain, kun lähin alakoulusta työssäoppimasta. Oli tosi haikee lähtee... // Sisko ja sen sisko. ♥


Vähä parempi ruoka. // Ja suklaata suklaata. Oon muuten nyt karkinostolakossa jouluun asti, saa nähä miten onnistuu. // Keilaamassa sillon. // Ja kahvilla. Melkonen ruokapäiväkirja tää...


Utuset lenkkimaisemat. // Löysin kuvia, missä rakas on vielä niiin piini. ♥ // Koulussa vaan. // Vähä välipalaa kouluaherruksen väliin. Toi on muute sika hyvää!

Sellasta tällä kertaa. Yritän saada itteeni aktivoitua tähän koneen ääreen vähän useemmin, kun postausaiheitaki mielen päällä on, mutta silti rennolla fiiliksellä eteenpäin.

8 kommenttia:

  1. Näitä on vaan niin kiva kattoo! ♥
    Haha et oo ainut kellä niitä ruokakuvia löytyy vähä liikaaki jo xd paitsi ei tosin nyt kun uus puhelin, mutta sinneki jo alle viikossa ehtiny varmaa sata kuvaa räpsiä sen hyvän laadun takia, heh.
    Pitääpä muuten maistaa tota välipalajuomaa kun oon miettiny et onks se hyvää! Nyt uskaltaa maistaa. xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ♥
      Hahah, taitaa olla aika monen "ongelma" xd Todellaki kannattaa maistaa tota välipalajuomaa, se oli tosi hyvää.

      Poista
  2. ootinki jo postausta :3 kiva siis ku teit tän ;D

    VastaaPoista
  3. Tällaset postaukset on huippuja! Oon aina tykänny näistä. Niitä kuvia kun kertyy niin paljon aina puhelimeen, osittain turhiakin. Ihana postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava että tykkäät! Joo niitä kyllä kertyy jos jonkilaisia. :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus, näitä on aina niiin kiva lukea!
    Ja vaikka uusia postauksia oottaa, niin hyvä että bloggaajalla itellä on tuo "rennolla fiiliksellä eteen päin" -ajatus hallussa. Silloin ne parhaat postaukset syntyy, kun on oikeesti sitä fiilistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitti paljon Saara! Niimpä, mä oon täysin samaa mieltä. Totta puhut :)

      Poista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥