25 heinäkuuta 2015

UUDET KAKKULAT

Heiiiiii ♥ Jei sain tossa keskiviikkona uudet pari viikkoa sitten tilatut lasit. Mähän kävin sillon joskus keväällä näöntarkastuksessa ja mulle tuliki lisää vahvuutta. En kumminkaa löytänyt hyviä laseja sillon, joten ostin vaan piilareita ja aattelin katella myöhemmin. Sitten vaan pari viikkoa taaksepäin marssin Nissenille ja löysin mieleiseni kehykset ja tilaa täräytin lasit siitä vaan. Mulla oli etsinnässä mustat, mahdollisimman sirot ja sopivan isot sekä mielellään metalliset kehykset ja nämä lasit kyllä täyttää kriteerit. Ehkä nyt tulee taas käytettyä laseja enemmän kun nämä on sopivammat. Edelliset on niin raskaat ja nousi nauraes niin en oikeen niistä lopuks tykänny.
Käytiin heti sitte sillon kuvailemassa asukuvia, joissa kyseiset lasit näkyy. Poljettiin pyörillä joelle ja yhteen toiseenkin paikkaan. Säädin tällä kertaa asetukset ite ja ihan ok onnistu, mutta silti vielä muokkasin näitä. En oo jotenki kauheen tyytyväinen itteeni näissä kuvissa, mutta ihan sama.








Mitä mieltä ootte laseista?

4 kommenttia:

  1. noi on kyl kivat! :) mä haluisim uudet mut ei huvittais laittaa montaa sataa laseihi kun nois mun omis on kuitenkin sopiva vahvuus ja ne om ehjät.. ( nyt pitää kyllä koputtaa puuta tai ne muuten hajoo hahah xd )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja itteäki kyllä miellyttää :) niinpä, ei sellasta määrää kannata laittaa turhaan.. Mut kannattaa käydä vähintään kerran vuodes kuitenki näöntarkastukses vaikka tuntuiski et ois sopivat voimakkuudet! Mulla tuli viimekski lisää vahvuutta vaikka tuntu, et ois ollu ihan tarpeeksi :)

      Poista
  2. Tosi hienot lasit! Sopii sulle mahottoman hyvin:)

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥