23 heinäkuuta 2015

MY DAY, TIISTAI 21.7.2015

Moi kaikki ♥ Päätin tossa toissapäivänä, että tästä päivästä teen kyllä my dayn, koska edellisestä on ihan hirveesti jo aikaa. Mulla oli vapaapäivä ja se ei ollu tavallaan mikään normaali päivä, koska kesällä kaikki päivät on aika erilaisia. Mutta joo pitemmittä puheitta tässä ois.

9.52 Herään, mutta jään vielä löhöämään sänkyyn. Selaan instaa, lueskelen blogeja, wapitan ja muuta turhaa.


 11.18 Nousen sängystä ja suuntaan vessaan. Teen perus aamutoimet eli käyn pissalla, harjaan hampaat ja laitan piilarit. Sen jälkeen meen yökkäreillä alas ja aamupalalle. Aamupalaks otan paahdettua ruisleipää, päälle juustoa ja kurkkua. Juomaksi vettä ja kaakaota. Luen siinä samalla Annan ja Me naiset rauhassa.



11.50 Meen hakemaan vaunusta kaikki mun vaatteet ja kengät. Rehaan sisälle omaan huoneeseen, laitan lauluja soimaan, aukasen parvekkeen oven ja alan siivoamaan vaatekaappia. Lähti kyllä taas jonkulainen kasa vaatteita pois vaikka viimeks kuukausi sitten siivosin kaapin...





13.00 Saan kaapin siistiksi ja pidän pienen tauon. Tässä välissä laitan myös päivän ensimmäisen asun. Jatkan sen jälkeen huoneen raivaamisella, koska turhaa tavaraa on taas kertyny joka nurkkaan. Laitan jotain turhia papereita ja roskia roskapussiin ja tavaroita omille paikoileen ja parempaan järkkään.



13.56 Laitan Essille viestiä, että kai sekin on tulossa illalla meille lättykekkereille, niinku niitten muuki perhe. Se onneks lupaa tulla.

14.25 Otan lakanat pois sängystä ja vien petivaatteet sekä maton parvekkeelle tuulettumaan. Imuroin huoneen ja sängyn ja laitan uudet lakanat sänkyyn.



15.19 Laitan hiukset ponnarille ja käyn tsiikaamas tilin tilannetta. Räppään puhelinta myös jonku aikaa.

15.45 Meen syömään. Äiti on tehny kesäkeittiön Muurikassa hampurilaisia ja tuoksu pihalla on aivan ihana. Syön terassilla ja otan aurinkoa ja jään juttelemaan äitin kans. Otan myös muutaman kuvan kukista.



Noin 17.00 Käyn vaihtamassa vaatteet, koska en haluakaan lähtee edellisillä kauppaan. Seuraava asu näytti siis tältä. Sen jälkeen mennään jumpun kanssa käymään Prismassa, koska mulla on muutama juttu mitä tarvin.




18.05 Siirrän koneelle kuvia ja alan muokkaamaan niitä. Sen jälkeen siirrän ne vielä tikulle erinäisten koneongelmien takia.

18.35 Siirryn meijän toiselle koneelle. Laitan koulukirjoja Tori.fihin myyntiin ja teen postauksen. Vaihdan vaatteet vielä kerran.


19.32 Meen keittiöön ja perkaan ja pilkon mansikoita vieraita varten.


19.46 Essi ja muut vieraat tulee ja suunnataan jumpun ja Essin kans mun huoneeseen juttelemaan. Vaihetaan kuulumisia ja puhutaan vaan.

20.36 Ulos ja kesäkeittiöön ja syömään lättyjä, jätskiä ja mansikoita. Jäädään kesäkeittiöön kauaksi ajaks paasaamaan eri asioista.


11.00 Lähetään käymään vielä abc:llä, koska tekee mieli sipsiä. Essi lähtee sieltä suoraan kotiin ja me myös.


11.25 Tullaan kotiin ja meen tekemään iltatoimet. Sen jälkeen vaan oon puhelimella kunnes alan nukkumaan.

Kertokaa mitä tykkäsitte! Hyvä vai huono?

7 kommenttia:

  1. tykkäsin tosi paljo! teeppä jatkoski tälläsii :) -jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava kuulla ja voisin kyllä jatkossa vähä useemmi näitä tehä :)

      Poista
  2. hyvä on, näitä lisää! :) mua naurattaa toi kun vaihoit noin monesti vaatteet kun mä oon niin hirvee ryysy aina kotona xdd siis lähim saigan KAA yhteen pikkukauppaa ni mul oli se Sedun iki-ihana taitaja 2016 oranssi teepaita, jotkut niin nukkaantuneet harmaat housut, kolme päivää vanha nuttura ja timanttiballerinat, näytin just nii hirveeltä mitä kuulostaa xddd mutta kiva et joky jaksaa laittaa kivoja asuja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja pitää kyllä tehä useemmin :) haha mä en halua mennä julkisille paikoilla ihan hirveis kamppeis, ku pukeutuminen on mulle niin sellanen tärkee juttu tavallaa xd juu kuulostaa toi sun lookki aika mageelta ;) pysyykö sulla oikeesti ihan tasan sama nuttura kolme päivää? :o

      Poista
    2. täälä on iha sama millä kulkee xd mukavuus ennen kaikkee vaa xd ja joo kyl mä oom monesti kouluski sellaisella nutturalla joka on ollu kaks päivää pääs ja hyvin pysyy vaikka ois kolmeki päivää. tulee vaa kivemman näköiseks kun om ollu enemmän kun yhen päivän kun silloi se om paljo rennompi ja sellane hienonpi :D mul om nii karheet hiukset ni siks varmaa pysyy hyvin ja kun ne ei rasvoitu kauheen nopeesti

      Poista
  3. Kiva tää postaus! Näitä vois kyllä tehä useemminki!

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥