23 kesäkuuta 2015

RIPPIJUHLAT JA MUITA JUHANNUSJUTTUJA

Heippa ♥ Suunnitelmat meni taas kerran uusiksi ja en sitten perjantaiksi ehtinytkään tekemään sitä kaavalemaani postausta. No nyt sitte päätin siirtää sen tuonnemmaksi ja postata pikkusiskon rippijuhlista. Perjantaina oli siis ensin konfirmaatio ja sinne paikkaan olikin kahden ja puolen tunnin ajomatka, joten lähettiin hyvissä ajoin ajamaan paikkaan. Konfirmaatio oli tosi ihana ja jotenki ne kolme vuotta nuoremmat rippilapset tuntu osa aika pieniltä. En nyt sieltä viitti laittaa kuvia sen kummemmin.


Perjantai-iltana sitten valmisteltiin juhlien tarjottavia, siivoiltiin ja laitettiin kotia juhlakuntoon. Käytiin myös jumpun, eman, Essin ja H:n kanssa kattomassa illan viimeistä lentonäytöstä, joka osottautuki aika raukaks. Siinä vaiheessa oli jo sen verran nälkä, että käytiin vielä hesessä syömässä.


Lauantaina sitte koitti ne rippijuhlat. Pidettiin suhteellisen pienet kuitenki. Vieraina oli mummu, kummit, jonkun verran eman kavereita ja yhet naapurit. Tarjottavaa oli aika paljon ja kaikki oli toosi hyviä. Hahah, en osannu päättää mistä tarjottavista laitan kuvia niin täältä tulee sitte melkeen joka sortista.












Mulla itellä oli päällä juhlissa H&M:n valkonen höyhenkuosinen mekko, josta tykkäsin kyllä tosi paljon. Kuulemma ihan mun näkönen mekko.


Yhteiskuvia en nyt myöskään oikeen tänne jaa, muuta kuin yhen meistä siskoksista. Otettiin uus perhekuvaki sitte vajaa kaheksan vuoden tauon jälkeen.


Meillä oli vielä maanantaihin asti meidän serkut täällä, Oli sellasta mukavaa ja kiireetöntä yhdessä oloa ja vähän grillaamista ja sen sellasta. Miten teidän juhannukset meni?

Kuten oon jo inffonnu, seuraavan viikon aikana blogi tulee pysymään aika hiljaisena. Korkeintaan yks postaus voi tulla, jos sitäkään. Pärjäilkää!

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas kerran, ja tollanen kiireetön aika serkusten & perheen kaa on ihan parasta❤️

    VastaaPoista
  2. ihanan näkösiä (ja varmasti makusiaki) tarjottavia! ja on muuten oikeesti sun näkönen mekko, tykkään ❤
    Essi ja H kiittää vielä kyydeistä ja seurasta, oli mukavaa, vaikka näytös oliki vähä reppana :D

    VastaaPoista
  3. ai herkku nuo tarjottavat!! :)

    VastaaPoista
  4. toi mekko on nii sua! ja ihana kuva teistä kolmesta<3

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥