11 kesäkuuta 2015

NO NIITÄ OSTOKSIA

Hellou murut ♥ Kysyin viime postauksessa, että kiinnostaako teitä postaus niistä alkuviikon ostoksista ja vastaus oli myöntävä kaikkien osalta, joten täältä tulee. Ajattelin jo kaupungille lähtiessä, että nyt saan kyllä ostaa ihan kunnolla, kun kerran rahaaki on ihan kivasti. No tietenki sielä kaupassa taas iski pieni piheys, mutta sitte "pakotin" itteni ostamaan, jos mieli tekee. Ja h&m:ltähän sitte löyty monen monta ihanaa juttua ja en itseasias mistään muualta mitään ostanutkaa...

Tämä ensimmäisenä esittelyssä oleva paita on itseasiassa myöhemmin ostettu ku noi muut, kun kävin ton vielä eilen kaupasta nappaamassa. Muhun on jotenki viime aikoina iskenyt tuo höyhenkuosi, koska tää on jo mun kolmas höyhenkuosinen vaate.


Oon kauan haaveillu sellasesta mustasta isosta lierihatusta, mutta en oo löytäny sopivalla hinnalla varustettua ja kivannköstä. Nyt kuitenki bongasin tämän, joskaan tämä ei oo musta, mutta ihana silti.


Tässä tää toinen höyhenihanuus. Trikoinen perus kesämekko, joka on tosi kivantuntunen päällä ja helppo pitää. Ihme, kyllä tosta mallista huolimatta sopi mulle.


Jeii vihdoinki omistan mustat korkeevyötäröiset shortsit ja monien paitojen ongelma on ratkastu näitten yhtien yksilöiden avulla.


Halusin myös tollaset löysät kankaiset shortsit, minkälaiset laitoin siihen vaatekuume -postaukseen. En sitten ottanutkaa niitä mustavalkoisia yksilöitä vaan tollaset sinivalkoset. Noi on tosi rennot ja mukavat.


Mun oli tarkotus ostaa sellaset "terveyssandaalit", mutta ne ei jotenki sopinu mun jalkaan, joten ostinki tollaset ihanat ihanat sandaalit. Noi on musta jotenki hirveen tyylikkäät.


Tällänen ihana croptopkin tarttu matkaan sieltä kaupasta. Täydellinen niitten mustien shortsien kanssa. Toi on siisti ku se ei oo aivan tavallisen mallinen vaan noi hihat on vähä erikoisemmat.


Tämän laukun kanssa oli aivan rakkautta ensi silmäyksellä. Mulla ei ollu mitään aikomusta ostaa laukkua, mutta kun tuo tuli vastaan tiesin heti, että ton mö ostan. Hintaki oli vielä niin halpa, etten yhtään epäilly.


Tää viimenen on ehdottomasti mun lemppariostos. Sinivalkonen hippimekko, oikeesti aivan täydellinen ♥ Toi on silleen aika lyhyt, mutta sinne voi sujauttaa alle vaikka shortsit.


Tälläsiä helmiä mä löysin h&m:ltä. Nyt mä meen vaihtamaan vaatteet ja lähen sitte tekemään kylttejä. Viimestä vapaapäivää viedään taas ennen kahta työpäivää. Sitten on taas pari vapaata ja kolme töitä ja sitte koittaa puolentoista viikon loma! Loman aikana ehtiiki sitte olla niin konfirmaatiota, rippijuhlaa, juhannusta ja reissu Vaasaan ♥

Hyvää loppu viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Taas kerran niin sun tyylisiä ja super ihania vaatteita <3

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! Mää pääsen maanantaina sjoelle shoppailee, äiti vieläpä lupas antaa rahaa. Vitsi rakastuin tuoho höyhenmekkoon. Ää haluun kans! Niin söpöjä nää kaikki vaatteet oikeesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hei vähä siisti että säki pääset shoppailemaan tänne :) kannattaa ainaki h&m tsekkailla tarkkaan. Toi höyhenmekko on kyllä oikeesti niin kiva! Kiva kuulla, että suaki miellyttää nää :D

      Poista
  3. Oii aiva ihania noi vaatteet! Varsinki toi viimene, niin rento mutta tyylikäs:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! Joo sinäpä sen sanoit, oon samaa mieltä :)

      Poista
  4. ooo kiva hattu! suhu on tosiaa tainnu iskee kaikki sulat kunnolla x) varo ettei sullekki pia kasva sulkia hihi xd okei taas erittäin sakia kommentti koita kesää pus :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos, mustaki sen on aika söpö! Haha vissiin vähä tuli innostuttua :D voi pian ruveta kasvaan xddd no täältä pesee nyt sitte yhtä sakia vastaus :p pus :*

      Poista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥