08 toukokuuta 2015

SINIVALKOISTA


Heido ♥ Nyt on työputkesta selvitty ja vapaapäivien putki edessä, joten nyt oli aikaa tulla tänne kirjottelemaan. Mulla on tosiaan nyt perjantaista eiliseen asti ollu joka päivä paitsi maanantaina töitä 12-20 ja niitten päälle vielä kavereitten näkemiset ja muut joten aika ollu vähä kortilla. Mä oon töissä siis sellasessa tienvieressä olevassa pehmiskioskissa ja siinä ne aukioloajat on tollaset. Mutta nyt on onneks vapaata ens torstaihin asti lukuunottamatta maanantaita, joten ajattelinki kirjotella postauksia urakalla vaikka valmiiksikin. Nyt kuitenkin tulin jakamaan teille yhtä viime viikkoista asua, joka on kyllä eksyny päälle muutaman kerran kuvanotto hetkien jälkeenkin, hups. Tää on vaan jotenki niin rennon tyylikäs asu ja toi Marimekon raitapaita on i-h-a-n-a. Asusteeks heitin kellon pitkästä aikaa ranteeseen ja kengiksi valikoitu noi. Mä sain muuten nyt tällä viikolla Lidlistä kympillä aivan ihanat valko-hopeet tennarit, jotka tulee takuulla jossai vaiheessa näkymään blogissaki. Mutta piteimmittä puheitta loppuihin räpsyihin.








Mun viikonloppu jatkuuki tästä sillälailla, että kummityttö tulee ensin hoitoon muutamaks tunniks ja illalla suunnataan piiiitkästä aikaa Jennalle ja Lauralle huomiseen asti, Niin siistiä siis luvassa. Nyt toivottelen teille kaikille oikeen mukavaa viikonloppua ja nähdään taas seuraavan postauksen merkeissä!

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ah toi paita, ihan täydelline!

    VastaaPoista
  2. Jes eka kommentti tänne blogiinn;)
    Ihania nuo kuvat!!❤️ mistä noi kengät on?:)
    Tykkään tosta bannerista ja muutenki huippu ku palasit❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes ;) ja kiitokset kaikista kehuista ja mukava kuulla et mun palaamisesta on tykätty! ❤️ Noi kengät on varmaan jostai tyylii H&M:ltä mutta varma en oo :)

      Poista
  3. toi on nii ihana paita!:3 mäki haluun maripairan jostaii

    VastaaPoista
  4. Täydellinen paita! Väri sopii sulle niin hyvin :) - matu

    VastaaPoista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥