20 toukokuuta 2015

11 KYSYMYKSEN HAASTE (2)

Heissan! ♥ Sain toistamiseen jonkin aikaa sitten jo tämän 11 kysymyksen haasteen ja edellisenhän siis toteutin vanhan blogin puolella jonkin aikaa sitten. Nyt kuitenkin teen tän uudestaan eri henkilön haastamana. Haastajana oli Linkki, joten tässä tulee Linkin laatimat kysymykset ja mun vastaukset, olkaapa hyvät.

1. Mikä oli haaveammattisi lapsena? - Aika pitkään oli ainaki ala-asteen opettaja.

2. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen? - Joistain blogeista, lehdistä ja katsomalla toisten pukeutumista. Voin tunnustaa, että seuraan tosi paljon sitä miten muut pukeutuu ja niistä esimerkiksi otan vinkkeja omaan pukeutumiseen.


3. Tykkäätkö sisustuksessa enemmän vanhasta vai modernimmasta tyylistä? - No jos nyt on pakko sanoo, niin ehkä modernista. Mutta mun mielestä paras kombo on enimmäkseen modernia ja jotain vanhaa sinne sekaan.

4. Ootko koulussa parempi kielissä vai matemaattisissa aineissa? - No oon kummassaki aikalailla tasapaksu, mutta matemaattisissa kuitenki oon parempi.



5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi? - Mulla on sellasia kausia aina, millon syön jotain samaa monta päivää tai jopa viikkoa putkeen. Viimeks oli menossa kaurapuurokausi, mutta tällä hetkellä on vähä sekavampi.  Yks "yleisin" kausi on ollut esimerkiksi ruisleipä paahdettuna ja kurkkua päälle.

6. Oudoimmat tapasi? - Ehkä oudoin on se, että kun oon tehny iltatoimet vessassa, niin lähtiessä on pakko ottaa suu täyteen vettä, kurkistaa vessanpönttöön ja lähtee pois. Ja vesi pitää nielasta vasta huoneessa. :D



7. Kerro joku mieleen jäänyt muisto lapsuudesta. - Voi näitä on niin paljo, mutta pakko valita vaan yks. Meillä oli tapana pienenä, että lähdettiin kaikki lapset äitin mukaan kaupungille "asioille" ja sitte jokainen pääsi yhteen kauppaa mukaan ja se oli aina niin juhlaa.

8. Suklaa vai laku? - Suklaa.



9. Ootko enemmän kotihiiri vai tykkäätkö matkustella? - Olin varsinki ennen ihan kauhee kotihiiri, mutta nykyään matkustelenki aika paljon. Mutta täytyy myöntää, että oon silti ehkä enemmän kotihiiri.

10. Mikä on parasta nuoruudessa? - No ehkö se, että nyt ollaan vielä niin vapaita tekemään kaikkea mitä halutaan ja ei olla periaattees vielä muista vastuussa ja nuorena ehkä koetaan monet siisteimmät jutut. Ja seki on kiva tietää, että koko elämä on vielä edessä oikeestaan.



11. Kumpi on sun vahvuus, kuvaaminen vai kirjottaminen? - Sanoisin, että ehkä kirjottaminen.

Kuvituksena viime sunnuntaina asukuvia. Sain äitiltä ton paidan ja musta se on ihan sairaan hieno! En oo ite kauheen tyytyväinen, mutta antaa nyt mennä hienon asun ja paremman puutteen takia. Mä lähen tästä kohta töihin ja sitte illalla saatetaan tehdä jotai kavereitten kanssa. Hyvää päivänjatkoa kaikille ♥

6 kommenttia:

  1. Eikää vähä repesin tolle oudoin tapa-jutulle, voin vaa niin kuvitella sen hhahha xd
    Mutta ihana asu ja ihana tää❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah en kyllä ihmettele :DD Kiitokset Noora ♥

      Poista
  2. kiva tää!(: tää on varmaa joka blogis, iteki just illalla laitoin kolmen tyypin vastaukset blogii xd siis tein postauksen missä ne on x) nii ja hauska paita :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :3 joo näinki sen sillon xd eikö ookki :D

      Poista
  3. teetkö sen kaveri postauksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teen, mutta en vielä tiedä missä vaiheessa :-)

      Poista

Miltäs maistui? Kiitos kommentistasi. ♥